Începând din Septembrie 2017, KARRES AUTO GROUP S.R.L. este o companie tânără și dinamică din România, fiind formată din oameni cu o vastă experiență în domeniul produselor destinate vopsitoriilor auto și nu numai.

KARRES AUTO GROUP a ajuns astăzi o firmă de import, distribuție și consultanță în domeniu apreciată de tot mai mulți colaboratori deoarece răspunde cu profesionalism cerințelor tot mai ridicate și diversificate ale clienților.

Misiune: KARRES AUTO GROUP oferă clienților săi produse de o calitate superioară prin colaborarea cu furnizori serioși și consacrați, cu rapiditatea și promptitudinea promisă prin mijloace proprii având distribuție directă.

Valori: Orientare spre client: nevoile și preferințele clienților sunt foarte importante pentru KARRES AUTO GROUP, fiecare proiect fiind unic – așa cum fiecare client e unic și foarte important.

Calitatea este un standard care să-i mulțumească pe toți clienții în ceea ce privește rezistența, aspectul și ușurința în utilizare a produselor utilizate.

Rapiditate și promptitudine – realizăm și livram exact ceea ce promitem, la momentul la care promitem.