Parteneri Karres


În fiecare an, din 2011, 3M a realizat un raport care surprinde starea durabilității în toate aspectele afacerii companiei, în toate colțurile lumii. Destinat angajaților 3M, solicitanților de locuri de muncă, furnizorilor, clienților și mediilor de sustenabilitate, oferă o imagine verificată extern despre locul în care compania se află în misiunea sa de a îmbunătăți modul de viață.


MIPA SE, cu sediul central în Essenbach / Germania, este o companie de dimensiuni medii în creștere rapidă în producția de lacuri și vopsele. Există încă șapte fabrici în țară și în străinătate în care dezvoltăm și producem vopsele de finisare auto, vopsele industriale și decorative, precum și vopsele pentru lemn pentru utilizatorii profesioniști.


Suntem dedicați asigurării faptului că produsele Sikkens obțin rezultate de top pentru clienții noștri. Colaborarea cu oamenii care folosesc produsele noastre este esențială: de la faza de pregătire și proiectare, până la momentul în care s-a terminat lucrarea și nu numai. De ce? Simplu. Sikkens are o pasiune pentru perfecțiune.


Companie din industria auto. Care pune accent pe competență și profesionalism. Oferim clienților noștri o gamă largă de produse pentru industria auto și nu numai.